Bildet mitt
Tønsberg, Vestfold
I denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt fra dagligdagse ting jeg finner finurlige og rare, til politikk, trening og miljø. Du kommer nok til å finne et stor sprik mellom temaene, men det er det som interesserer og opptar meg, som vil oppta denne bloggen.

fredag 18. desember 2009

Klimamøtet og barne-tv snø

Nå er jeg så skuffa!!! Eller kanskje jeg bare er en smule naiv. Det ser ikke ut til at alle de flotte topplederene skal komme frem til noen klimaavtale, og jeg håpet så inderlig at de skulle kommet frem til noe. Det er nok mange sterke meninger som skal komme til ordet, og jeg kan forstå at det kan være vannskelig å komme til en fullstendig enighet, men alle vil vel redusere klimaenringene så langt det går utover det som alt er skjedd. Obama tok til og med turen i håp om å redde møtet, flott at han tok muligheten til å slippe ut enda mer CO2 med det store flotte flyet sitt til ingen nytte!(eller går det kanskje på biodiesel?) Haha, jeg er ikke bitter! Joda...

I dag når jeg sto opp var det enda mer snø ute, SÅ FINT! 0g snøen så ut som barne-tv snø. OG veldig tragikomisk, det skal lages pornofilm av Tiger Woods skandalen. Filmen heter Tigers Wood. HAHA!

Så nettopp på nyhetene at flere barnehager i Bodø samlet seg for å pynte juletrær. Den ene barnehagen hadde brukt noteark og avispapir til å lage julepynten sin med, men brukte førskolelæreren uttrykk som bærekraftig og miljøvennlig når hun skulle presentere ideen og juletreet på 21-nyhetene på tv2!? Neida...hun kalte det noe sånt som billig og enkelt. Nå må snart alle førskolelærere skjønne at yrkesstatus ikke vokser på utrykk som "billig" og "enkelt" når man kunne brukt utrykk som "bærekraftig" og "miljøvennlig". Husk på det om du er førskolelærer og kommer på nyhetene engang (spesielt om det er på sammesending de snakker om klimatoppmøtet)!!! (Det værste av alt var at hun var styrer for barnehagen sin, stakkars...)

Bildene er hentet fra
http://www.vg.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar